Bekijk originele versie: Bugs, features en andere zachte waren

Door Disaster-Master op maandag 30 november 2015 22:38

 

Doet t weer..
:') !!!!!!!!!!!
quote:


Ook daarop kun je de cache resetten.... Zelfs per site.

Instellingen -> Safari-> Geävanceerd -> WesiteData :)
Sinds jaar en dag heb ik mijn voorkeuren op 25 reacties per topic staan (behalve waar ik zelf in reageer).
Maar sinds vandaag krijg ik ook topics met meer dan 25 reacties. Ik begrijp niet hoe dat opeens komt omdat ik niets aan mijn voorkeuren heb veranderd en deze ook nog gewoon op 25 staan.
Doe ik iets verkeerd of is dit een bug?
[Afbeelding: Voorkeuren.JPG]
Dit is het resultaat:
[Afbeelding: Actief.JPG]
max aantal posts filteren in act. topics werkt niet meer
Ik vermoed dat dit te maken heeft met forum aanpassingen / overgang naar nieuwe software? de favicon is ook gewijzigd viel me net op.
quote:
Bananeman schreef op 05 november 2015 @ 08:31:

[...] Voorbeeldje: het "liken" van postings en/of topics, is dat nuttig? Zo ja, gaan we dat in alle subfora toestaan of alleen in subfora als techniek? Dat soort zaken zijn we nu mee bezig, het heeft geen zin om als een kip zonder kip een complete overdaad aan functies en mogelijkheden toe te voegen.[...]


Ik vindt het een hele nuttige functie omdat de poster ziet dat zijn bijdrage gelezen en gewaardeerd wordt zonder dat je er een posting zonder daadwerkelijke toegevoegde waarde aan toe hoeft te voegen.

Op f800riders.org hebben we like, thank en dislike knoppen en een teller hoeveel je van ieder ontvangen hebt. Dat werkt daar erg goed, like wordt het meest gebruikt, thank alleen als de inhoud van het bericht minder prettig is en je wel wil bedanken voor het delen van de informatie en dislike wordt bijna nooit gebruikt.

Het voordeel is m.i. meer feedback zonder (buiten het tonen van sympathie of antipathie) informatie-loze posts.
quote:
Zot schreef op 15 december 2015 @ 14:07:
max aantal posts filteren in act. topics werkt niet meer

Gaan we naar kijken, dank voor het melden heren.

quote:
magnamaniac schreef op 15 december 2015 @ 19:10:
Ik vermoed dat dit te maken heeft met forum aanpassingen / overgang naar nieuwe software? de favicon is ook gewijzigd viel me net op.

Dat zou idd kijken, we zijn nu namelijk begonnen met het testen van het nieuwe ontwerp van MF. Wellicht dat er daardoor iets mis is gegaan.
quote:
100kb schreef op 16 december 2015 @ 13:12:

[...]


Ik vindt het een hele nuttige functie omdat de poster ziet dat zijn bijdrage gelezen en gewaardeerd wordt zonder dat je er een posting zonder daadwerkelijke toegevoegde waarde aan toe hoeft te voegen.

Op f800riders.org hebben we like, thank en dislike knoppen en een teller hoeveel je van ieder ontvangen hebt. Dat werkt daar erg goed, like wordt het meest gebruikt, thank alleen als de inhoud van het bericht minder prettig is en je wel wil bedanken voor het delen van de informatie en dislike wordt bijna nooit gebruikt.

Het voordeel is m.i. meer feedback zonder (buiten het tonen van sympathie of antipathie) informatie-loze posts.

We gaan er idd zeker naar kijken voor de nieuwe forumsoftware, het is iig een feature die daarin aanwezig is. Voor het Techniek subforum willen we het sowieso aanzetten, in de andere subfora mogelijk ook.
Eeeey.... Een nieuw Logo voor de site is there :P :}
quote:
VTR Jeroen schreef op 14 december 2015 @ 19:42:
Sinds jaar en dag heb ik mijn voorkeuren op 25 reacties per topic staan (behalve waar ik zelf in reageer).
Maar sinds vandaag krijg ik ook topics met meer dan 25 reacties. Ik begrijp niet hoe dat opeens komt omdat ik niets aan mijn voorkeuren heb veranderd en deze ook nog gewoon op 25 staan.
Doe ik iets verkeerd of is dit een bug?
[afbeelding]

Bedankt voor het melden, dit is nu opgelost. :)
quote:
wimmel_1 schreef op 17 december 2015 @ 22:11:
Eeeey.... Een nieuw Logo voor de site is there :P :}


ja zag het ook al. Met een nieuw kleurtje zelfs :).

Door Super Blackbird op zaterdag 19 december 2015 14:24

 

Ik heb sinds vandaag een probleem met MF.
Normaal bekijk en reageer ik op MF met Google Chrome, maar sinds vandaag kan geen postings meer beantwoorden of maken.
Dus geen nieuw bericht, geen reactie, en ook geen PB.

Daarnet probeerde nog ik te reageren op enkele postings, maar na het indrukken van de knop "verstuur reactie" gebeurde er niets meer. De knop bleef "ingedrukt", maar het bericht wordt niet geplaatst. Enig idee wat dat kan zijn?
Mijn PC is al opnieuw opgestart, maar dat maakt geen verschil....
Ik kan wel inloggen, dus dat is het ook niet..

En nu werk ik dus via Internet Explorer, en daar gaat het wel gewoon goed.....
Het probleem zit dus ofwel in Chrome (maar ik kan op andere fora wel posten), ofwel in MF.
Wie heeft een idee om dit op te lossen?
quote:
Super Blackbird schreef op 19 december 2015 @ 14:24:
Ik heb sinds vandaag een probleem met MF.
Normaal bekijk en reageer ik op MF met Google Chrome, maar sinds vandaag kan geen postings meer beantwoorden of maken.
Dus geen nieuw bericht, geen reactie, en ook geen PB.

Daarnet probeerde nog ik te reageren op enkele postings, maar na het indrukken van de knop "verstuur reactie" gebeurde er niets meer. De knop bleef "ingedrukt", maar het bericht wordt niet geplaatst. Enig idee wat dat kan zijn?
Mijn PC is al opnieuw opgestart, maar dat maakt geen verschil....
Ik kan wel inloggen, dus dat is het ook niet..

En nu werk ik dus via Internet Explorer, en daar gaat het wel gewoon goed.....
Het probleem zit dus ofwel in Chrome (maar ik kan op andere fora wel posten), ofwel in MF.
Wie heeft een idee om dit op te lossen?

Idd, ik heb dit probleem ook. Heb het gemeld bij Pierre, hij gaat er zsm naar kijken!
Hier ook last van dat probleem. Browser Safari 9.0 op OS X 10.11

Op de iPad werkt het ook niet. Dit is via motor-forum.mobi gepost met Safari 9.0
Idd t zelfde probleem , word aan gewerkt dus t komt weer goed *O*
Als het goed is zou het nu weer moeten werken, Pierre heeft het gefixt.

edit: ja dus, werkt weer *D
Inderdaad! :Y
ja ja t werkt weer ,Pierre :}
quote:
Super Blackbird schreef op 19 december 2015 @ 14:24:

Normaal bekijk en reageer ik op MF met Google Chrome, maar sinds vandaag kan geen postings meer beantwoorden of maken.

Daarnet probeerde nog ik te reageren op enkele postings, maar na het indrukken van de knop "verstuur reactie" gebeurde er niets meer. De knop bleef "ingedrukt", maar het bericht wordt niet geplaatst. Enig idee wat dat kan zijn?

Het probleem zit dus ofwel in Chrome (maar ik kan op andere fora wel posten), ofwel in MF.


HHmm... dat probleem hebben we nog niet van andere users gehoord O-)



Geen idee wat ik daarmee wil zeggen trouwens hoor O-) }) ;)
quote:
MeanBlueMan schreef op 19 december 2015 @ 21:45:

[...]


HHmm... dat probleem hebben we nog niet van andere users gehoord O-)



Geen idee wat ik daarmee wil zeggen trouwens hoor O-) }) ;)



Had ik ook last van ...is inmiddels opgelost (duderuud gemaild, die had het over een bug ``)
en is het in gewoon nederlands ook uit te leggen wat het was of is het nerd algebra/blabla :)

Door Super Blackbird op zondag 20 december 2015 12:44

 

quote:
Bananeman schreef op 19 december 2015 @ 17:33:
Als het goed is zou het nu weer moeten werken, Pierre heeft het gefixt.

edit: ja dus, werkt weer *D

Mooi zo. Ik dach al dat het probleem bij mij lag omdat ik er geen andere postings over kon vinden......
Is er ergens goeie uitleg te vinden over hoe foto's en filmpjes te plaatsen(uploaden) is.Kom er niet uit ligt waarschijnlijk aan mij geweldige kennis van computers.
Algemene FAQ: Hoe plaats ik een plaatje?

die had je al gezien ?

http://www.hoedoen.be/download-office-picture-manager-2013/

© 2001-2018 Motor-Forum
Powered by React - Hosted by True