Bekijk originele versie: Motor slaat af na ongeveer 3 km rijden

Mijn yamaha virago 1000 xv start en rijdt goed maar na ongeveer 3 km slaat hij af en wil hij moeilijk weer starten. Als hij weer loopt, wil hij alleen nog stationair lopen. Iemand een idee?
Tankontluchtingprobleempje.
quote:
Willem schreef op 15 mei 2018 @ 21:09:
Tankontluchtingprobleempje.


Duidelijk! :Y
Bedankt voor de reactie, hoe kan ik dat aanpakken. Het is mijn eerste motor en ben nog een leek.
Rijden met de tank open. Dus tankdop eraf of een kleinbeetje omhoog.
Krijg je dan het probleem niet weet je zeker dat je hem hebt.
ok, zal het morgen proberen.
quote:
Barreld schreef op 15 mei 2018 @ 22:11:
ok, zal het morgen proberen.



Niet met volle tank proberen he!
Hij zit voor een kwart vol, had de benzine al vervangen.
Dan moet het je lukken om er achter te komen. Maar ik verwacht dan ook niet dat 't iets anders is.
Ik hoop het, ik heb nog maar 1 rit kunnen maken met de motor. Nogmaals bedankt!
quote:

Maar het is eigenlijk een beluchtingsprobleem, een kniesoor die daarover valt.
quote:
Willem schreef op 15 mei 2018 @ 23:26:

[...]

Maar het is eigenlijk een beluchtingsprobleem, een kniesoor die daarover valt.


Bij dezen. ;)
Heb net zo'n 15 km gereden met de motor, met de tankdop eraf. Probleem dus gevonden!! Iedereen bedankt!
nu je weet wat het veroorzaakt, wat wil je eraan gaan doen?
Gat onder in de tank slaan, door het vacuŁm zal de benzine er niet uit lopen en kan de regen er niet in.

© 2001-2018 Motor-Forum
Powered by React - Hosted by True