Bekijk originele versie: Hamove wegrace Hengelo (Gld.)

A.s. weekend (5 en 6 mei) zijn de wegraces in Hengelo Gelderland er weer.
Enigste overgebleven race op een stratencircuit in NL. Google even voor het programma.
Voor mij persoonlijk al jaren een van de meest vermakelijke evenementen.
Echt een aanrader.
Ga het morgen mee maken, ben benieuwd!
Ik ben zondag daar :] 8-)
Had me voorgenomen er voor het eerst sinds 2011 weer naar toe te gaan. Altijd mooi en zeker met het 2-takt geweld. Maar heb zondag helaas een klus.
En omdat TS er te lam voor is :P , hier het schema:

Za. 5 mei 2018
KWALIFICATIE 1
08.30 08.50 20 min. Verkenningstraining nieuwkomer/newcomers SBK+SSP Verplicht voor nieuwkomers!!!
08.55 09.15 20 min. NK Classics - IHRO
09.20 09.40 20 min. Camathias Cup
09.45 10.05 20 min. IRRC Supersport
10.10 10.30 20 min. IRRC Superbike
10.35 10.55 20 min. 2-Stroke
11.00 11.05 5 min Pauze (kort) oversteek mogelijkheid
11.05 11.30 25 min. BeNeCup-BK Supersport
11.35 12.00 25 min. BeNeCup-BK Superbikes
12.05 12.25 20 min. ONK-BK Sidecars
12.25 12.40 15 min. Pauze (middag) oversteek mogelijkheid
KWALIFICATIE 2
12.40 13.05 25 min. NK Classics - IHRO
13.10 13.35 25 min. Camathias Cup
13.40 14.05 25 min. IRRC Supersport
14.10 14.35 25 min. IRRC Superbike
14.40 15.05 25 min. 2-Stroke
15.10 15.20 10 min. Pauze (kort) oversteek mogelijkheid
15.20 15.45 25 min. BeNeCup-BK Supersport
15.50 16.15 25 min. BeNeCup-BK Superbikes
16.20 16.45 25 min. ONK-BK Sidecars
16.50 16.55 5 min. Pauze (kort) oversteek mogelijkheid
WEDSTRIJDEN
Pitlane open Start race
16.55 17.00 7 R/7 L NK Classics - IHRO Sprint Race Verkorte startprocedure
17.25 17.30 7 R/7 L Camathias Cup Race 1 Verkenningronde = opwarmronde (gelijk starten)
17.55 Einde Trainingen/ Race: Huldiging podium
18.00 Sprints V-Ring Treffen Locatie: Start Finish

Zo. 6 mei 2018
WEDSTRIJDEN
Pitlane open Start race
09.00 09:05 9 R/9 L B-Race IRRC / SSP / SBK (niet gekwalificeerden) Verkorte startprocedure
09.30 15 min. Warming-up 2-Stroke Warming-up
09.50 10.00 9 R/9 L IRRC Supersport Race 1
10.25 10.35 9 R/9 L IRRC Superbike Race 1
11.00 11.05 9 R/9 L ONK-BK Sidecars Race 1 Verkorte startprocedure
11.30 11.40 10 min. pauze (kort)
11.40 11.50 9 R/9 L BeNeCup-BK Supersport Race 1
12.15 12.25 9 R/9 L BeNeCup-BK Superbike Race 1
12.50 12.55 9 R/9 L NK Classics - IHRO Race 2 Verkorte startprocedure
13.20 13.30 9 R/9 L 2-Stroke Race 1
13.55 14.20 25 min. pauze: Demoronden V-Ring Treffen
14.20 14.30 9 R/9 L IRRC Supersport Race 2
14.55 15.05 9 R/9 L IRRC Superbike Race 2
15.30 15.35 7 R/7 L Camathias Cup Race 2 Verkenningronde = opwarmronde (gelijk starten)
16.00 16.10 9 R/9 L BeNeCup-BK Supersport Race 2
16.35 16.45 9 R/9 L BeNeCup-BK Superbike Race 2
17.10 17.15 9 R/9 L ONK-BK Sidecars Race 2 Verkorte startprocedure
17.40 Einde wedstrijden

En hier te downloaden als pdf: https://www.hamove.nl/fil...018-Timeschedule-rev3.pdf
quote:
NR34 schreef op 04 mei 2018 @ 18:00:
Had me voorgenomen er voor het eerst sinds 2011 weer naar toe te gaan. Altijd mooi en zeker met het 2-takt geweld. Maar heb zondag helaas een klus.

Nou zeg.
Weg mini meet
quote:
Qken schreef op 04 mei 2018 @ 18:25:

[...]

Nou zeg.
Weg mini meet


Ja, baal er zelf ook van. Maar misschien kun je afspreken met Lilleke Gezichtjesboek Ride Out Wie rijdt shizzle :+
quote:
NR34 schreef op 04 mei 2018 @ 18:50:

[...]


Ja, baal er zelf ook van. Maar misschien kun je afspreken met Lilleke Gezichtjesboek Ride Out Wie rijdt shizzle :+

_O-
Vorig jaar voor de aller aller allereerste keer geweest. Maarrrrr dit smaakte direct naar meer. Vanmiddag (zaterdag) richting Lochem, hotelletje pakken en morgen Varsselring.
Vanmiddag geweest, relaxte sfeer in de paddock, perfect weer en een hoop volk. Leuke dag gehad. :)

Door mark scary op zondag 06 mei 2018 21:35

 

Gisteren op pad met de motoren. Heerlijk weer, eerst in Lochem volgende dag naar de Varsselring What a day!
Great sun, great races, great spectators, till next year
wat plaatjes uit Hengelo


[Afbeelding: 41891421432_6cb6a2fc8b_o.jpg]


[Afbeelding: 41217314594_96c87423c5_o.jpg]


[Afbeelding: 28064411788_b523b0cdfb_o.jpg]


[Afbeelding: 40128397030_932c2134ca_o.jpg]



hier staan nog meer kiekjes :)
https://flic.kr/s/aHskxAgrL8

https://flic.kr/s/aHsmk7ZyNZ

Door Simonshavenaar op zondag 06 mei 2018 23:23

 

quote:
Robin_ke schreef op 03 mei 2018 @ 15:41:
Enigste overgebleven race op een stratencircuit in NL.

Toch wel grappig dat er meerdere beweren dat ze het "enige originele stratencircuit" zijn. :t

http://www.rockanjeclassic.nl/

© 2001-2018 Motor-Forum
Powered by React - Hosted by True